Presentaties

Presentaties, verslagen en nieuwsbrieven hebben vaak een zeer direct karakter. Laat ook die contactmomenten in lijn zijn met je totale merkbeleving.

Wij maken ons sterk om deze vaak ondergeschoven kindjes een waardig onderdeel te laten zijn van je communicatiemix met behoud van je zorgvuldig opgebouwde identiteit.

Sparketing Diensten Presentaties
Sparketing Nieuwbrieven Incomming

“Alle uitingen tellen”

Of je nu voor een grote zaal, een select gezelschap of face to face iets deelt, als je een goed verhaal hebt, moet je ook willen dat het er goed uitziet.

Je presentaties, info sheets of nieuwsbrieven komen beter over in een net jasje.

Sparketing Presentatie Gemeente

Presentaties, digitale verslagen en nieuwsbrieven zijn een sterk middel. Zo zijn ze eenvoudig om te delen en makkelijk te printen. Maak een PDF bijvoorbeeld eens interactief, dat maakt het dynamisch, verrassend, flexibel én kan doorverwijzen naar aanvullende informatie op het internet. Je publiek zal die volledigheid waarderen.

Een volledig uitgewerkte presentatie of template om zelf mee te stoeien?

“Bouw een band op”

Bij meer gerichte communicatie weet je vaak al iets meer van je doelgroep. Je kan inspelen op een gezamelijke interesse, een bepaalde behoefte of specifiek nieuws waar iemand belang bij heeft.

Benut dat voordeel, zeker als het belangrijk is een goede indruk te maken en je relevant wilt blijven voor je publiek.

Sparketing Nieuwbrieven Actiematig
Sparketing Gemeente Groningen Infographic

(zelf) aan de slag

Wil je niet elke keer afhankelijk zijn van externen? Dan ontvang je een template die je zelf ongelimiteerd kan aanpassen. Toch te druk met andere werkzaamheden? Lever dan gerust de ruwe content aan, dan geven wij het vorm. Deze compleet opgemaakte uitingen kun je delen waar, met wie en hoe vaak jij wilt.

Helpende hand nodig?

We helpen je graag verder