diensten

vormgeving

Als bedrijf wilt u gezien en gehoord worden, onderscheidend zijn en mensen eerder raken dan overtuigen. Spark maakt de visuele vertaalslag van uw verhaal en visie naar heldere en effectieve communicatie. Identiteit met intensiteit in uitingen. Spark is de ontsteker die graag grootse processen aanzet.

Virale kracht

Als u érgens altijd en overal te zien bent, dan is dat wel online. Daar liggen kansen, andere wegen en nieuwe communicatiedoelen. Informeren, teasen en vooral de kans op interactie. Sparketing ondersteunt met visuele content, prikkelende middelen en speelt in op deze mogelijkheden.

uitvoering

Onze ervaring is ook uw ervaring. Zeker bij het implementeren, bewaken en doorontwikkelen van uw bestaande identiteit. Van korte tot langere trajecten beschikt u over al onze expertise. De kwaliteit van uw communicatiemiddelen in vertrouwde handen. En handig, flexibel inzetbaar.

Infografics

In één oog opslag inzicht geven in de materie of een hernieuwde situatie. Daarvoor spreekt een beeld of illustratie vaak meer dan tekst. Door visuals gelijk te personaliseren zorg u al direct voor een stukje beleving. Zo krijgt u letterlijk de boodschap goed voor de bril. Als illustratie, een beeldmanipulatie of een combinatie.

Presentaties

Communicatie is een totaalconcept. Presentaties of incidentele uitgaves kunnen net zo bepalend zijn voor uw uitstraling als massa communicatie. Wij maken ons sterk om deze ondergeschoven kindjes een waardig onderdeel laten zijn van uw identiteit. Wij leggen daarvoor de basis of maken dit voor u in orde.

informatie

Sparketing helpt bedrijven verder. Proactief en resultaatgericht. Trots op een passieve disclaimer door te werken met de optelsom van expertise, betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid. Succes is elkaar versterken, wat zijn topsporters zonder een goede coach? Mail dus gerust uw vraag of bel voor een vrijblijvende oriëntatie.